Palvelut

Meiltä saat autonhoituotteet ja maalit värikoodin mukaan. Lisäksi myymme ja asennamme autoteipit, ikkunakalvot, sekä lisävalot. Tarjoamme kaiken mitä autosi maalaamiseen tarvitset, jotta asiointisi hoituu mahdollisimman sujuvasti ja nopeasti yhdessä liikkeessä.

Maalit sekoitamme vuosien ammattitaidolla. Värikoodi, rekisterinumero tai mallikappale riittää, myös erikoisemmat värit oman maun mukaan onnistuu. Mallikappaleen on oltava mahdollisimman tasainen ja kooltaan vähintään 5cm x 5cm.

Käytössämme on myös värikamera, spektrofotometri, jolla saamme luettua lähes kaikki värikoodit. Spektrofotometri on laite, joka lukee mallikappaleesta värin ja vertaa sitä valmistajien tietokantoihin. Tarvittaessa se myös muokkaa väriä sopivammaksi tai jopa tekee värin itse (suorakiiltovärit). Värikamera ei kuitenkaan valitettavasti osaa lukea aivan kaikkia värejä ja tästä esimerkkinä on moottoripyörissä paljon käytetyt kolmikerros helmiäisvärit.

Lisä- ja työvalot myymme tarvittaessa myös asennettuina asiakkaan toiveen mukaisesti. Tuotteillamme on vuoden takuu. Teippauksille ja kalvotuksille annamme valmistajan myöntämän takuuajan.