Tuotteet

Kaikki tuotteemme ovat huolella valittuja ja edustavat oman alansa parhaimmistoa. Tuotteita meille saapuu ympäri maailmaa: Jenkeistä, Euroopasta ja Aasiasta. Tuotteiden toimitusaika on 1-2 päivää, mikäli hyllystämme ei kyseistä tuotetta löydy. Pyrimme sekoittamaan maalit asiakkaan odotellessa liikkeessämme. Isommat maalierät (yli 5l tilaukset) sekoitamme parin päivän kuluessa.

Kaikilla tuotteillamme on vähintään vuoden takuu. Teippauksille ja kalvotuksille annamme valmistajan myöntämän takuuajan.

Maalit

Maaleissa ja maalituotteissa edustamani merkit ovat DeBeer, Silco sekä Evercoat, jotka täydentävät toinen toistaan. Valikoimastamme löytyy kaikki mitä automaalaukseen tarvitsee: pohjamaalit ja kitit, hiomapaperit ja koneet, maaliruiskut, pintamaalit ja lakat. Myös isommat erät esimerkiksi työkoneisiin tilauksesta.

Autonhoitotuotteet

Autonhoitotuotteet ovat Chemical Guysin valmistamia. Merkki on yksi alansa tunnetuimpia detailing piireissä, juurikin erittäin korkeasta laadusta, mutta silti järkevästä hinnastaan.
Autonhoitotuotteita ei ole tarkoituksella otettu useita eri merkkejä edustukseen, vaan todettu että yhden merkin laaja edustus tyydyttää varmasti kaikkien tarpeet.

Teipit ja kalvot

Autoteipeissä ja -kalvoissa valikoima on erittäin kattava. Mikäli jotakin ei löydy, niin tilauksella saadaan jopa seuraavalle päivälle! Edustamamme merkit: KPMF, ISee2, TeckWrap, Global Films, Grafityp sekä Yellowtools kalvotustyökalut.

Lisä- ja työvalot

Lisä- ja työvaloja meiltä löytyy X-Vision, Seeker, Optibeam, W-light sekä Bullboy/ Bullpro merkkisinä. Valikoimasta löytyy lähes kaiken kokoiset ja muotoiset valot, niin pyöreät kuin paneelit jopa 130cm asti. Kaikki nämä saat myös asennettuna!